Logo champagnenovicen

Priser, bestilling og praktisk info

Åbningstider

Jeg har ingen faste åbningstider, da Champagnenovicen er et hobbyprojekt, jeg har ved siden af mit ordinære job, så hvis jeg ikke svarer på telefonen, send mig gerne en mail, en sms, eller indtal en besked så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Priser

Prisen for en champagnesmagning ved 8 personer eller flere

429 kroner pr. person.

I kan herefter med fordel sørge for lidt snacks og så læne jer tilbage i sikker forvisning om at jeg klarer resten- jeg medbringer glas, champagne, smageskemaer og en masse champagneinfo og historier. 

En smagning vil som udgangspunkt indeholde 6 forskellige champagner- der kommer bredt omkring, så I får smagt forskellige typer af champagne, men da mit udvalg hele tiden ændrer sig,  kan jeg ikke sige noget om hvilke champagner der indgår, men jeg garantere altid et bredt udvalg.

Ønsker I en større eller mindre smagning, eller har du bare noget helt andet i tankerne er du også velkommen til at kontakte mig- så finder vi den helt rigtige løsning.

Det kan være polterabend, firmaarrangement, julefrokost, eller måske har I brug for jeg kommer og serverer champagne til receptionen? Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser, så tøv ikke med at tage fat i mig hvis der er brug for champagne 🙂

Alt kan lade sig gøre

Ved booking betales gebyr på 500 kroner som modregnes prisen ved betaling efter endt arrangement.
Gebyret refunderes ikke hvis bookingen aflyses mindre end 3 dages ( 72 timers) varsel for arrangementets planlagte starttidspunkt
Betaling skal ske i umiddelbar forlængelse af arrangementet, med mindre andet er aftalt på forhånd. 

Alle priser er inkl. moms.