Det korte svar er: Ja (næsten ) – alle over 18, som har lyst, kan være med til champagnesmagning.
Jeg henvender mig lige præcis til jer, som er nysgerrige på champagne, men måske ikke ved så meget om det i forvejen. Jeg kommer med passion, en viden og en lyst til at dele den med jer og jeg kan fortælle rigtig mange forskellige ting om om champagne, men selv en glødende passionist som mig selv, kan løbe ind i spørgsmål jeg ikke kan svare på
Når jeg holder champagnesmagninger foregår det i en afslappet og uformel atmosfære. Der er plads til både spørgsmål og tid til snak mellem glassene. Det vigtigste er at det er sjovt og lærerigt og I synes I har fået noget med jer ift. ny viden og måske endda en fornemmelse af i hvilken retning jeres smagspræferencer går- men allermest handler det bare om at ha´ det hyggeligt og opleve hvordan champagne er meget meget mere end et tilbagevendende nytårsindslag.
De champagner jeg har i mit sortiment, har jeg selv været i Champagne og hente- de er smagt og købt direkte hos vinbønderne og fragtet hjem til Danmark af mig selv. Man kan ikke finde champagnerne i butikkerne- det mindste champagnehus jeg har i sortiment producerer bare 9000 flasker om året.
Er der en champagne der falder ekstra godt i jeres smag er der selvfølgelig rig mulighed for at købe champagnerne efterfølgende.
En champagnesmagning er et event, som egner sig til mange forskellige begivenheder- og det er kun fantasien der sætter grænser.
Mulighederne er mange og hvis I har anledningen, så har jeg champagnen.
En champagnesmagning kan foregå på forskellige måder- det afhænger af hvad I har af ønsker og hvordan en champagnesmagning bedst skrues sammen efter jeres behov
Jeg kommer gerne ud til jer, hvis det er det I foretrækker- både privat, eller til jeres virksomhed.
Hvis I gerne vil holde det “ude”, så lægger jeg også gerne smagslokale til- der kan være op til 10 personer.
Jeg medbringer glas, champagner og smageskemaer til noter, og
Det er en god idé at der er lidt snacks, da champagne har tendens til at gøre folk lidt tipsy. Se nedenunder for inspiration til hvad man eksempelvis kan servere.
Min erfaring er at folk (helt forståeligt) gerne vil ha´ noget i glassene, og derfor springer vi hurtigt på den første champagne 🙂
Ud over champagnen kan I forvente generelle info om området, fun facts og gode historier, men bare rolig- det er ikke et langt foredrag og det er 100% jer der styrer hvor meget Champagnesnak der skal være og hvor meget I bare gerne vil ha´ lov til at udforske glassenes indhold
Det er svært at svare præcist på, men en tommefingerregel er ca. 3 champagner i timen. En ting er dog helt sikkert- jeg tager kun en champagnesmagning ind pr. dag, så I vil altid opleve at der er god tid.
Det er altid godt at ha´ lidt snacks eller et let måltid når man drikker meget champagne- dels fordi man bliver sulten, men også for at undgå man bliver alt for hurtigt beruset. Generelt er salte og neutrale snacks gode til de champagner jeg kommer med, og jeg vil anbefale at man undgår for meget chili, hvidløg og øvrige kraftige madvarer- eks. kan en blåskimmelost hurtigt overtage smagen på en ung frisk champagne.
Jeg vil også anbefale at man undgår søde snacks- som chokolade, slik og kransekage.
Copyright © 2023 Champagnenovicen | Alle Rettigheder Forbeholdes | Cookie- & Privatlivspolitik
Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse på vores side. Hvis du ønsker at blive her, skal du huske at samtykke! Læs mere